Delegacija iz Bara u posjeti FK Partizan

Direktor SRC – a Bar Božidar Janković, njegovi saradnici i koordinator mlađih kategorija Škole fudbala “Mornar” Nemanja Leverda, danas su u Beogradu posjetili FK Partizan. Ispred FK Partizan dočekali su ih član UO FK Partizan Dragan Trailović, zamjenik generalnog direktora FK Partizan Milorad Nikolić, član komisije za klubove prijatelja i navijača FK Partizan Maja Krstajić i član skupštine FK Partizan, Vladimir Grković.

Tom prilikom dogovorena je saradnja između Omladinskih škola FK Partizan i FK Mornar, koja obuhvata edukaciju trenera od strane trenera Omladinske škole FK Partizan, po programu rada Omladinske škole FK Partizan, koja je zvanično već dugi niz decenija u samom vrhu najboljih škola fudbala u Evropi.

Na sastanku je dogovorena organizacija kampa FK Partizan u Baru, kao i održavanje priprema omladinske škole FK Partizan u Baru. Dogovoreno je i formiranje kluba prijatelja i navijača FK Partizan u Baru, gdje bi na Crno beloj večeri prvotimci FK Partizana uručili članske karte FK Partizan svim navijačima njihovog kluba u Baru. Takođe, bilo je riječi i o dolasku mališana iz Bara, a i takođe cijele opštine Bar na Dečiju tribinu koja će biti organizovana i na narednim mečevima FK Partizan i utakmicama UEFA lige mladih koja će se odigrati u februaru mjesecu. Tokom posjete Trofejnoj Sali FK Partizan, Maja Krstajić je upoznala goste sa bogatom istorijom FK PARTIZAN, gdje su im uručeni prigodni pokloni.