Fudbaleri Mornara nastavili pripreme na Zlatiboru

Fudbaleri Mornara nastavljaju pripreme na Zlatiboru gdje će odraditi drugu fazu priprema za novu sezonu u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi. Barski prvoligaš pod vođstvom šefa struke Andrije Delibašića u sada već tradicionalnoj bazi ostaje do 10. jula, gdje će pored dva treninga dnevno, odigrati i veliki broj mečeva.

Na put je pošlo 27 fudbalera: Popović, Vukčević, Baošić, Marsenić, Kajević, Smiljanić, Vukotić, Marković, Seratlić, Cvijović, Kaluđerović, Lambulić, Kacić, Škrijelj, Raičević, Poček, Guzina, Grbić, Nikolić, Karamanaga, Vujačić i Đorđevića, kao i omladinci Begzić, Stojanović, Fuštić, Nišavić i Ljutica.

Barani na Zlatiboru igrati sa beogradskim Voždovcem – članom Super lige Srbije, ekipama iz BiH, Pobjedom iz Triješnice kod Bijeljine, koja je član Prve Opštinske lige Bijeljina, grupa istok, sarajevskim Željezničarom – članom Premijer lige BiH, te ekipom iz Jermenije koja je bila četvrta u domaćem šampionatu.

Barani su sa pripremama za narednu sezonu počeli 13. juna. U međuvremenu su odigrali dvije trening utakmice, sa trećeligašem Adriom na „Topolici“ 2:2, dok su u Tivtu savladali novog prvoligaša, ekipu Arsenala 1:0.

Nova sezona u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi počinje 27. jula, a Mornar na premijeri dočekuje Dečić iz Tuzi.