„Mediterranean Best Dance- BAR OPEN 2022”

Međunarodno tradicionalno takmičenje u sportskom i modernom plesu „Mediterranean Best Dance- BAR OPEN 2022” tokom vikenda održaće se u Sportskoj dvorani “Topolica”.

Dvanaesto izdanje Mediterranean best dance – a ove pored klubova iz Crne Gore, opravdaće plesači iz Sjeverne Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Grčke, Mađarske, Njemačke.

Manifestacija predstavlja veliki značaj za promociju plesa sa kulturnim, sportskim i umjetničkim vrijednostima i okuplja veliki broj plesača, trenera, koreografa, sudija i renomiranih stručnjaka iz ove oblasti.

U programu festivala novitet ove godine je plesni seminar koji će po prvi put u našoj zemlji predstaviti emitentne stručnjake i predavače iz različitih plesnih stilova. Plesači, koreografi i treneri imaće priliku da usavrše svoje znanje na seminaru sa : Baiba Klints (Latvia), EzTwins (Slovenia), Matic Zadravec (Slovenia), Filippo Ranaldi (Italy), Valery Bouwknegt (Netherlands), Matewz Česen ( Slovenia).

Plesni seminar počinje u četvrtak, 23. juna, sa početkom u 17.30 sati, dok će se prvi dan plesnog takmičenja održati u subotu, 25. juna, od 12 sati, a drugi dan u nedjelju, 26. juna, sa početkom u 9 sati, u Sportskoj dvorani “Topolica”.