Mornar 7 savladao Komove

Rukometaši Mornara 7 juče su pobijedili ekipu Komova iz Andrijevice, nekadašnjeg osvajača Kupa.

Meč se završio sa rezultatom 30:28, poluvrijeme (16:14), a domaći su imali prednost od početka do kraja od najviše 4 poena.

Prvo poluvrijeme su domaći dobili sa dva gola razlike. Gosti su uspjeli da smanje zaostatak na dva gola, a domaći su sa dva uzastopna gola desnog krila Edina Beharovića, koji je proglašen i za MVP susreta, na tri minuta prije odlaska na odmor nanovo stekli četiri gola prednosti (16:12). Ipak, preko kapitena Milije Kastratovića i Predraga Stojanovića ekipa iz Andrijevice je na odmor otišla za zaostakom od dva gola.

Do kraja meča uglavnom se igralo gol za gol, iako su se gosti borili da smanje zaostatak, Barani su konstantno bili u prednosti od dva do četiri gola. Iz gostujuće ekipe, Predrag Stojanović, uspio je šest minuta prije kraja da smanji vođstvo Barana na dva gola (27:25). Ipak, sa dva pogotka Stefana Ražnatovića, te jednim Edina Beharovića domaći su riješili pitanje pobjednika sa konačnim 30:28.

Najjefikansiji u ekipi Mornara 7 bio je najbolji strijelac Mornara Luka Mrdak sa 7 golova, Stefan Ražnatović i Jovan Marojević su postigli po 5, a po tri puta u strijelce su se upisali Danilo Gvozdenović i Boban Ašanin.

U gostujućoj ekipi, kapiten Milija Kastratović i Duško Trifunović su postigli po 6 golova, a gol manje Miodrag Stojanović.

U trećem kolu koje je na rasporedu narednog vikenda, ekipa Mornara 7 će u nedjelju, od 18.30 sati ugostiti ekipu Sutjeske iz Nikšića.

Mornar 7 – Komovi: 30:28 (16:14)

Bar: SD “Topolica”, gledalaca oko 100.

Sudije: Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević (Cetinje)

Sedmerci: Mornar 7 (2:1) – Komovi (2:1)

Isključenja: Mornar 7 (6′ Minuta) – Komovi (8’ minuta)

Mornar 7: Jović (5 odbrana), Drča (3 odbrane), Hadžiristić, Ratknić, S. Ražnatović 5, Beharović 5, Ljuši, Mijušković, A. Ražnatović, Gvozdenović 3, Ašanin 3, Marojević 5, Žurić 1, Agović 1, Mrdak 7.

Komovi: Filipović, A. Kastratović 1 (5 odbrana), M. Stojanović 5, Milović, Čukić, P. Stojanović 4, Guberinić, Trifunović 6, Elezović, Ćirović, Vojvodić 1, Bakić, Bogavac 3, M. Kastratović 6.