Mornar deklasirao Drezgu

Fudbaleri Mornara savladali su ekipu Drezge sa nevjerovatnih 10:0, pod reflektorima na svom stadionu, u utakmici 33. kola Amplitudo Druge crnogorske lige.

Barani nakon 33. kola Amplitudo Druge crnogorske lige imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Arsenala i nalaze se na korak od direktnog plasmana u elitni rang crnogorskog fudbala. Ukoliko u narednom kolu pobijede Jedinstvo u Bijelo Polju, Barani bi i matematički proslavili plasman u Prvu ligu.

Po pet golova u oba poluvremena postigli su izabranici Slavoljuba Bubanje, a čak osam igrača Mornara upisalo se u listu strijelaca.

U narednom 34. kolu koje se igra u nedjelju, 16. maja, Mornar je gost Jedinstva.

Mornar – Drezga: 10 – 0 (5-0)

Bar: Stadion SRC “Topolica”, igrano bez prisustva publike.
Glavni sudija: Davor Božović (Nikšić), pomoćnici Ivan Lješnjak i Balša Femić (Bijelo Polje)

Strijelci: Škrijelj u 11′, Đorđević u 13′, Pepić u 24′, i 76′, Cvijović u 34′, Bakić (p) u 40′, Guzina u 53′, Vukmarković u 83′, i 90’+2′, Poček u 86′ (Mornar).

Žuti karton: Vukmarković (Mornar) – Mirković (Drezga)

Mornar: Vukčević, Idrizović (od 46’ Sekulović), Bakić (od 46’ Guzina), Bugarin, Martinović, Cvijović, Pepić, Pajović, Škrijelj (od 46’ Vukamrković), Kajević (od 52’ Mucević), Đorđević (od 46’ Poček).

Drezga: Ivanović, Bogićević, Burzanović (od 72’ Miljanić), Bulatović (od 46’ Lazarević), Krivokapić (od 46’ Kovačević), Božović, Mirković, Kubo, Zlatičanin (od 26’ Spahić), Rakočević , (od 46’ Vukčević), Vujisić.