Najava sportskog vikenda

ABA Liga: Košarkaši”Mornara” dočekuju “Igokeu”

Utakmica 2. kola Aba Lige između KK “Mornar” i KK “Igokea” odigraće se u subotu 12. oktobra sa početkom u 20 časova u Sportskoj dvorani Topolica. Košarkaši Mornara pobjedom su otvorili svoju četvrtu uzastopnu ABA ligašku sezonu u Zagrebu protiv “Cibone”. Karte se mogu kupiti od 12 časova na biletarnici SRC-a. Cijena ulaznice je 3€.

Košarkaški Kup Crne Gore: “Mornar II” u nedjelju dočekuje “Kotor”

Ovog vikenda kreće takmičenje u košarkaškom Kupu Crne Gore. Finalni turnir biće odigran 15. i 16. februara naredne godine, a učesnici Erste lige će se priključiti od osmine finala, dok će ABA ligaši “Budućnost Voli” i “Mornar” igrati od četvrtfinala.
U prvom kolu “Mornar II” u nedjelju 13. oktobra dočekuje “Kotor”, sa početkom u 15 časova u Sportskoj dvorani “Topolica”.

Druga ženska rukometna liga: „RK Mornar 7“ dočekuje RK „Ulcinj“

Utakmica 3. kola Druge ženske rukometne lige Crne Gore između „RK Mornar 7“ iz Bara i RK „Ulcinj“ iz Ulcinja odigraće se u nedjelju 13. oktobra sa početkom u 12 časova u Sportskoj dvorani Topolica.Ulaz je slobodan.

Omladinci „FK Mornar“ u subotu protiv FK „Drezga“

Utakmica 9. kola Omladinske lige Crne Gore, sezona 19/20, između kadeta FK „Mornar“ i FK „Drezga“ odigraće se u subotu 12. oktobra, sa početkom u 14 i 30 časova, na pomoćnom terenu SRC – a Bar.

Kadeti “Mornara” dočekuju vršnjake FK”Lovćen”

Utakmica 1 kola. KUP – a UK FSCG – JUG, sezona 19/20, između kadeta FK “Mornar” iz Bara i FK “Lovćen” sa Cetinja odigraće se u subotu 12. oktobra, sa početkom u 10 časova na pomoćnom terenu SRC – a.

FK”Sloga” protiv FK “Hajduk”

U okviru 3. kola Južne fudbalske regije Crne Gore, gradski fudbalski derbi između starobarske “Sloge” i “Hajduka”odigraće se u nedjelju 13. oktobra sa početkom u 15 časova na pomoćnom terenu SRC- a.

Petlići i pioniri FK “Mornar” protiv FK “Hajduk”

Utakmica 5. kola UK FSCG – JUG,sezona 19/20, između petlića FK”Mornar” i FK “Hajduk” odigraće se u nedjelju 13. oktobra, sa početkom u 10 časova, na pomoćnom terenu SRC – a, dok će se utakmica između pionira odigati istog dana, sa početkom u 12 časova.