Nevena Vukčević ostvarila igrački san

Najbolja obojkašica Galeba i reprezentativka Crne Gore, Nevena Vukčević, svoju karijeru nastavlja u Partizanu.

Talentovana kapitenka Galeba je prošle godine proglašena za najbolju odbojkašicu u Crnoj Gori. Tri puta zaredom izabrana je za najbolju igračicu finala Kupa, računajući i MVP trofej koji je zaslužila u sezoni za nama, kada je u finalu protiv Luke Bar sakupila čak 32 poena.

Potpisom za Partizan, Neveni Vukčević se ostvarila želja kada je nastavak karijere u pitanju: “ Bar volim i vezana sam za njega, jer sam tu rođena, ali bih voljela da živim u Beogradu. Planiram da nastavim da se bavim odbojkom i za početak bih voljela da pođem u Srbiju, a odatle u neki veći klub u inostranstvu. Kao i svaki sportista, želim i nastojaću da ostvarim svoje snove…“, rekla je prije četiri mjeseca doskorašnja korektorka barskog Galeba.

Nevena je sa nepunih 18 godina izabrana za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu, a već ima i dvije godine reprezentativnog staža u seniorskoj selekciji koju predvodi njen trener iz Galeba Nikola Masoničić. Ovim potezom napraviće značajan korak u karijeri i imati priliku za dalji napredak u zemlji koja je aktuelni evropski šampion za odbojkašice.