Održana Skupština FK Mornar

U prostorijama Sportske dvorane „Topolica“ juče je održana Skupština FK Mornar, na kojoj je usvojeno više važnih odluka.

Bivši reprezentativac Crne Gore Mitar Miko Novaković, nekadašnji fudbaler Mornara kao i mnogih evropskih timova, imenovan je za sportskog direktora.

Članovi Skupštine su pojačali Upravni odbor kluba, angažovanjem poznatog sportskog radnika i privrednika, te vlasnika KK Mornar Đorđija Đoka Pavićevića koji je od juče član UO.

Usvojen je i Finansijski izvještaj kluba koji odavno nije bio ovako povoljan i kvalitetan na zadovoljstvo svih prisutnih. Pored ostalog na Skupštini je ponovljen ovogodišnji cilj sa početka priprema za novu drugoligašku sezonu 2020/21. godina, a to je ulazak u Prvu Telekom fudbalsku ligu.

Poslije zamjene podloge i busena, te renoviranja svlačionica kao i stvaranja boljih uslova za navijače – postavljanjem stolica na tribinama, na red dolazi novi set radova na glavnom terenu. Bar će na taj način dobiti jedan od modernijih fudbalskih stadiona u zemlji, po ugledu na evropske fudbalske terene.

Naime, u saradnji sa FSCG ubrzo će se početi sa izgradnjom i postavljanjem reflektorske rasvjete na glavnom terenu Sportsko – rekreativnog centra  za igranje noćnih utakmica. Kada je barski klub i Opština Bar koja je stopostotni vlasnik, u pitanju, predsjednik kluba Dušan Raičević je završio kompletnu papirologiju prema Savezu, što je prvi korak ka nastavku realizacije ovog kapitalnog projekta za fudbalski sport u našem gradu.