Sportski vikend

Kadetska liga Crne Gore: Kadeti FK “Mornar” protiv FK “Podgorica”

U okviru Kadetske lige Crne Gore, utakmica 15. kola između kadeta FK “Mornar” i FK “Podgorica” odigraće se u subotu 23. novembra, sa početkom u 10 časova, na pomoćnom terenu SRC Bar.

Omladinska liga Crne Gore: Omladinci FK “Mornar” protiv OFK “Grbalj”

Utakmica 13. kola Omladinske lige Crne Gore između FK “Mornar” i OFK “Grbalj”, odigraće se u subotu 23. novembra, sa početkom u 13 časova, na pomoćnom terenu SRC BAR.

Druga fudbalska liga Crne Gore: FK “Mornar” dočekuje FK “Jezero”

Utakmica 18. kola 2. CFL između FK “Mornar” i FK “Jezero” odigraće se u nedjelju 24. novembra, sa početkom u 13 časova, na glavnom gradskom stadionu SRC Bar.

Južna fudbalska regija Crne Gore: Petlići “Hajduka” protiv “Igala”

Prvenstvena utakmica 11. kola Južne fudbalske regije Crne Gore između petlića “Hajduka” i “Igala” odigraće se u nedjelju 24. novembra, sa početkom u 9 časova, na pomoćnom terenu SRC Bar.

Južna fudbalska regija: FK ”Sloga Stari Bar” dočekuje FK “Obilić”

Utakmica 10. kola Južne fudbalske regije između FK”Sloga Stari Bar” i FK “Obilić” odigraće se u nedjelju 24. novembra, sa početkom u 13 časova,na pomoćnom terenu SRC Bar.

Pioniri “Hajduka” u nedjelju protiv “Igala”

Prvenstvena utakmica 11. kola između pionira “Hajduka” I “Igala” odigraće se u nedjelju 24. novembra sa početkom u 11 časova, na pomoćnom terenu SRC Bar.

Prva muška rukometna liga Crne Gore: RK “Mornar 7” u nedjelju protiv RK “Budvanska Rivijera”

Utakmica 8. kola Prve muške rukometne lige Crne Gore između kadeta RK “Mornar 7” i RK “Budvanska Rivijera” odigraće se u nedjelju 24. novembra, sa početkom u 18 časova, u Sportskoj dvorani “Topolica”.

Seniori RK “Mornar 7” u nedjelju protiv RK “Budvanska Rivijera”

Utakmica 8. kola Prve muške rukometne lige Crne Gore između seniora RK “Mornar 7” i RK “Budvanska Rivijera” odigraće se u nedjelju 24. novembra, sa početkom u 20 časova, u Sportskoj dvorani “Topolica”.

Druga muška rukometna liga Crne Gore: RK “Prvi As” u nedjelju protiv RK “Brskovo”

Utakmica 7. kola Druge muške rukometne lige Crne Gore između RK “Prvi As” i RK “Brskovo” iz Mojkovca odigraće se u nedjelju 24. novembra, sa početkom u 13 časova u Sportskoj dvorani “Topolica”.

Prva odbojkaška liga Crne Gore: ŽOK “Luka Bar” dočekuje ŽOK “Rudar”

Premijerna utakmica 8. kola Prve lige Crne Gore između ŽOK “Luke Bar” i ŽOK “Rudar” iz Pljevalja odigraće se u petak 22. novembra, sa početkom u 17 časova, u Sportskoj dvorani “Topolica”.

Prva odbojkaška liga Crne Gore: OK “Galeb” dočekuje OK “Albatros”

Premijerna utakmica 8. kola Prve odbojkaške lige Crne Gore između OK “Galeb” i OK “Albatros” odigraće se u nedjelju 24. novembra, sa početkom u 15 i 30 časova, u Sportskoj dvorani “Topolica”.