Vikend na terenima SRC-a

Petlići FK Mornar protiv FK Pomorac

Utakmica 3.kola lige Udruženja klubova FSCG-JUG između petlića FK Mornar i FK Pomorac odigraće se u subotu, 26. septembra, sa početkom u 10 sati i 30 sati, na pomoćnom terenu Sportsko- rekreativnog centra Bar.

Pioniri FK Mornar protiv FK Pomorac

U okviru 3. Kola Lige Udruženja klubova FSCG-JUG utakmica između pionira FK Mornar i FK Pomorac odigraće se u subotu, 26. Septembra, od 12 sati, na pomoćnom terenu Sportsko- rekreativnog centra Bar.

Omladinska liga Crne Gore grupa „B“

U okviru 6. Kola Omladinske lige Crne Gore fudbaleri Mornara ugostiće ekipu Zete na svom terenu u subotu 26. septembra, od 16 sati, na pomoćnom terenu Sportsko- rekreativnog centra Bar.

Druga liga Crne Gore

U 7. kolu Druge crnogorske lige, fudbaleri Mornara dočekuju ekipu bjelopoljskog Jedinstva, u nedjelju, 27. septembra, sa početkom u 16 sati, na glavnom terenu Sportsko- rekreativnog centra Bar.

FK Sloga Stari Bar dočekuje FK Lovćen

U 3. kolu lige Udruženja klubova FSCG-JUG fudbaleri starobarske Sloge ugostiće na svom terenu ekipu cetinjskog Lovćena, u nedjelju, 27. septembra, od 16 i 30 sati, na pomoćnom terenu Sportsko- rekreativnog centra Bar.