Zanimljiv barski sportski vikend pred nama

Pred nama je sunčan oktobarski vikend u kojem će Barani imati priliku da uživaju u zanimljivim sportskim sadržajima koji će se odigrati na našim terenima i u dvorani „Topolica“.

TELEKOM 1.CFL : Fudbaleri Mornara protiv Petrovca

U premijernom meču 9. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Mornara odmjeriće snage sa ekipom Petrovca. Meč je na programu u subotu, 2. oktobra, od 19 sati, pod reflektorskim osvjetljenjem, na glavnom stadionu SRC – a.

Udruženje klubova FSCG : Barski Hajduk u nedjelju protiv Orjena

Prvenstvena utakmica 3. kola Lige Udruženja klubova Fscg „Jug“ između ekipa FK Hajduk i FK Orjen iz Zelenike zakazana je u nedjelju, 3. oktobra, sa početkom u 16 sati, na pomoćnom terenu SRC – a.

Udruženje klubova FSCG: Starobarska Sloga u nedjelju dočekuje ekipu Budve

U premijernom meču 3. kola Lige udruženja klubova “Jug”, Starobarani su domaćini ekipi Budve, u nedjelju, od 13 sati, na pomoćnom terenu SRC – a.

Udruženje klubova FSCG: Petlići FK Hajduk protiv vršnjaka FK Orjen

Petlići FK Hajduk ugostiće na svom terenu sastav FK Orjen iz Zelenike, u okviru 3. kola Lige Udruženja klubova Fscg „Jug“. Utakmica će se odigrati u subotu, 2. oktobra, sa početkom u 10 sati, na pomoćnom terenu SRC – a.

Udruženje klubova FSCG: Pioniri Hajduka dočekuju ekipu Orjena

Pioniri FK Hajduk dočekuju ekipu Orjena iz Zelenike, u okviru 3. kola Lige Udruženja klubova Fscg „Jug“, u subotu, 2. oktobra, sa početkom u 12 sati, na pomoćnom terenu SRC – a.

Sbbet Prva ženska rukometna liga Crne Gore: RK Mornar 7 dočekuje ŽRK Ulcinj

Rukometašice Mornara 7 na otvaranju nove sezone Sbbet Prve lige ugostiće ekipu Ulcinja, u subotu, 2. oktobra, od 13 sati u sportskoj dvorani „Topolica“.
Ovo će biti istorijska sezona za Baranke, koje će po prvi put igrati u elitni rang takmičenja.

Prvog vikenda oktobra igraće se utakmice drugog kola, jer je prvo kolo odloženo zbog nemogućnosti nekih klubova da blagovremeno dostave potpunu dokumentaciju za učešće u takmičenju. Prvo kolo igraće se u vanrednom terminu, odnosno 6. oktobra.

Predstojećeg vikenda startuje nova sezona Prve liga za odbojkašice. Treneri smatraju da će liga biti izuzetno izjednačena, a gotovo sve ekipe poprilično su izmijenile sastav.

Prva ženska odbojkaška liga Crne Gore: „Galebice“ na otvaranju sezone dočekuju podgoričku Moraču

Odbojkaški derbi 1. kola Prve ženske odbojkaške lige, u kojem će odbojkašice Galeba ugostiti ekipu Morače, odigraće se u subotu, 2. oktobra, sa početkom u 15.30 sati, u sportskoj dvorani „Topolica“.

Prva ženska odbojkaška liga Crne Gore: „Sirene“ na otvaranju nove sezone protiv bjelopoljskog Jedinstva“

Odbojkašice Luke Bar ugostiće na svom terenu ekipu Jedinstva iz Bijelog Polja, u okviru 1. kola Prve ženske lige, u subotu, 2. oktobra, sa početkom u 18 sati, u sportskoj dvorani „Topolica“.