SRC Bar ustupa na raspolaganje Sportsku dvoranu “Topolica”

“Sportsko-rekreativni centar” Bar ustupa na raspolaganje svoj objekat – Sportsku dvoranu “Topolica” Kriznom medicinskom štabu za borbu protiv COVID19 koji je nakon pregleda objekta od strane njihovog stručnog tima dao saglasnost za privremenu prenamjenu.

Sportska dvorana “Topolica” je za sada samo jedna od lokacija koja se razmatra za prenamjenu u bolnički i karantinski kapacitet ukoliko to bude neophodno.

Prostorna širina dvorane “Topolica” koja u osnovi iznosi 3.600 kvadratnih metara, parking prostor za veliki broj automobila, autobusa, kao i pristup za bolnička i vatrogasna vozila činjenice su koje u mnogome olakšavaju potrebe Kriznog medicinskog štaba za borbu protiv COVID19 za prostorom bolničkog ili karantinskog tipa.

“Sportsko-rekreativni centar” Bar ustupa svoje kapacitete bez nadoknade i ističe da je, koliko je u mogućnosti, na usluzi u borbi za pomoć i zaštitu građana Bara i Crne Gore od prijetećeg koronavirusa.

“Sportsko -rekreativni centar” Bar još jednom upućuje poruku svim građanima Bara i Crne Gore o ozbiljnosti situacije, važnosti, odgovornosti i solidarnosti. OSTANI DOMA!